Для тих, хто цінує відчуття комфорту і впевненості в собі в будь-якій ситуації, Amrita розробила нову серію мультифункціональних спреїв – Amrita Guard.

Інноваційні продукти розроблені на основі натуральної формули G21 complex, в яку увійшли мінерали, рослинні екстракти та фітомеланін.

Серія Amrita Guard представлена такими продуктами:

AMRITA GUARD Біодезодорант спрей – незамінний, натуральний засіб для боротьби з потовиділенням і неприємним запахом поту. Завдяки натуральним компонентам, нормалізує роботу потових залоз і дарує відчуття свіжості і комфорту на цілий день.

AMRITA GUARD Ополіскувач порожнини роту – незамінний продукт для догляду за порожниною роту. Ефективно усуває неприємний запаха, допомагає при кровоточивості ясен, стоматиті, зубному болю і болю в горлі.

AMRITA GUARD Мультіспрей для тіла – багатофункціональний засіб для загоєння, регенерації та дезінфекції пошкоджених ділянок шкіри. Продукт також ефективно знімає набряклість ніг, надає охолоджувальну і заспокійливу дію.

Інноваційні спреї AMRITA GUARD з ергономічним, сучасним дизайном дуже зручні у використанні вдома, на роботі та в поїздках. Це незамінні засоби для щоденного життя сучасної людини!